Babbelconcert Marc Erkens - piano

Waar muziek echt over gaat. Eén mens, één piano. Meer is er niet nodig om u mee te nemen ‘achter’ de muziek. Hoe gaan we met muziek om? Waarom vinden we sommige muziek geweldig en zegt andere ons helemaal niets? Hoe zit muziek precies in elkaar? Drukt muziek gevoelens uit? Of heeft ze het over nog iets anders?

Locatie

Eeklo 9900 Pastoor De Nevestraat 26 Kunstacademie Eeklo

Eén mens, één piano. Meer is er niet nodig om u mee te nemen ‘achter’ de muziek. Hoe gaan we met muziek om? Waarom vinden we sommige muziek geweldig en zegt andere ons helemaal niets? Hoe zit muziek precies in elkaar? Drukt muziek gevoelens uit? Of heeft ze het over nog iets anders? Op deze en andere vragen geeft Marc Erkens vermakelijke, leerrijke en beslist rake antwoorden. Op anderhalf uur tijd komt u te weten waar muziek, in de breedste zin van het woord, in feite écht over gaat. En tussendoor heeft hij het ook even over de manier waarop de liefde van ouders voor kinderen en vice versa in muziek kan terecht komen.

Marc Erkens is pianist en docent muziek op de Leuvense campus Lemmens van de LUCA School of Arts. Hij werd bekend via zijn bijdragen over klassieke muziek in het programma ‘Culture Club’ op Canvas. Erkens won in 2017 de Klara Iedereen Klassiek-Prijs.

Praktisch

Doelgroep
Volwassenen (+18j)
Voor wie?
Iedereen
Prijs
6.00

6 euro per persoon

Inschrijven

Inschrijven door overschrijving van 6 euro (of veelvoud) met vermelding van babbelconcert 16 uur op rekeningnummer BE98 0017 46 95 0293 van Gezinsbond GOSA OVL voor 10 oktober. Let op: beperkt aantal plaatsen!

Heeft u nog vragen? Contacteer ons.

Deelnemen

Zin om te helpen?

Sofie vertelt over de vrijwilligers van de Gezinsbond. Over hun talenten, hun activiteiten, hun plezier en hun gedrevenheid.

Meer activiteiten